SCHILDERIJ VAN HET JAAR

Met het schilderij ‘RENÉE’ heb ik meegedaan met de wedstrijd ‘Schilderij van het jaar 2018’. Er waren maar liefst 1000 inzendingen van collega kunstenaars. Ik heb de 7e plaats behaald!

De vakjury zei het volgende over het schilderij ‘RENÉE’: “Het is een heel verstild en mooi werk, vooral in de details waar veel liefde voor het onderwerp uitspreekt. Het is een spannende, evenwichtige, ruwe achtergrond. En die gedetailleerde kleding van dat meisje. Vooral het technische vernuft van de doorzichtige mouwen, wekte heel veel bewondering op bij de jury. Wat is dat prachtig gedaan. “

Omdat ik met het schilderij ‘RENÉE’ tot de laatste 10 finalisten behoorde, mag ik deelnemen aan een prachtige expositie in Kunstzaal van Heijningen op het Noordeinde in Den Haag van 2 tot en met 24 februari 2019. U kunt daar mijn schilderij bezichtigen.

Bezoek website 'Schilderij van het jaar'