Hanny de Beer 

Foarwurk 12, 9248 SM Siegerswoude
kunstenaar@hannydebeer.nl

Frequently Asked Questions

Ja, natuurlijk! Dat is altijd mogelijk. Neem contact met mij op via het contactformulier. Dan maken we een afspraak voor een bezichtiging in mijn atelier.

Heb je geen e‐mail bevestiging ontvangen van je bestelling? Dan kan er het volgende fout zijn gegaan:

  1. Jouw e‐mail provider bestempelt de automatische mailings mogelijk als spam. Daardoor wordt de e‐mail verplaatst naar de postvak ongewenste e‐mail of de spambox. Zou je misschien willen checken of je e‐mail hiertussen staat?
  2. Je hebt bij de bestelgegevens misschien een typefout gemaakt in jouw e‐mailadres. Neem in dat geval contact met ons op.

Na het plaatsen van je bestelling neem ik contact met je op.

In goed overleg maken wij een afspraak over het afhaalmoment.

Alle vertrouwelijke gegevens op mijn website worden via SSL versleuteld verzonden. Dat betekent dat de uitwisseling van gegevens van mijn website naar jouw computer niet onderschept kan worden.

Gegevensuitwisseling via SSL is de meest veilige manier om zaken te doen op het internet. Daarom zijn je gegevens bij mij veilig.

Daarnaast heb ik mijn website nog extra beveiligd tegen hackers. Zo wordt er bij het inloggen gebruikgemaakt van reCAPTCHA. Ook heb ik een virtueel hek laten bouwen tegen zogenaamde brute‐force attacks.

Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van bestellingen. Ik zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

Ik zal uitsluitend de strikt noodzakelijke gegevens aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

Hierbij kun je denken aan het verzenden van je bestelling naar je adres door de chauffeur.

Stel je vraag aan mij